The possibilities at your office

Onze foodcorner in uw  bedrijfsomgeving draagt bij tot een aangename werkomgeving, waarbij deze fungeert als een ontmoetingsplaats. Deze  plaats creëert  een hoog belevingsgehalte: lekker kwalitatief eten in een gezellige omgeving, in een gemeten tijdsbestek. Nieuwe trends, food & drinks worden door het scheppen van hedendaags kader geïntroduceerd.


ontwerp+wagen.jpg

we are On our way

Heeft u niet de ruimte of de keuken voor een foodcorner in uw bedrijf? Meeza levert ook op bestelling. U plaatst uw bestelling online via onze webshop, kiest zelf welke korting u aan uw werknemers wil geven en wij leveren dezelfde dag nog.

We hebben een ruim aanbod: van broodjes en salades tot soepen en pasta’s. Meeza zorgt voor de lunch die jij verdient op het moment dat jij het wil.


3d%2Btekening.jpg

If you can’t stay use our take-away

Een kleine Meeza shop met een dag en markt vers aanbod. Tussen 11u en 14u openen wij onze shop bij u ter plaatse. We bieden frisse salades & trendy “handhelds” al dan niet aangevuld met een beperkt warm gamma zoals pasta’s, soep en suggestiemenu.

We voorzien een kleine keuken, voldoende koeling en “meezanicen” de ruimte. De sfeer is namelijk meebepalend voor de smaak.


3d%2Bmodel%2BSJK%2B-%2Bkeukeninrichting%2B-%2B4.jpg

Best food for fast times

Welkom bij het selfservice restaurant in uw bedrijf. Meeza zorgt voor de volledige uitbating, opvolging en administratie van deze foodcorner al dan niet aangevuld met een kleine shop. Wandel doorheen onze foodmarket, kijk, ruik en maak je keuze uit een brede waaier aan mogelijkheden. Kies je iets uit the bakery (luxe broodjes), local Delight (Belgische klassiekers) of ga je voor onze influencers (wereldse keuken)? Samen stellen we een menukaart samen voor uw personeel, cliënteel,…