Wat brengt 2022?

We zien allemaal wel veranderingen in de voedingsindustrie. Sommige veranderingen zijn zelfs noodgedwongen. Denk aan een stijging van afhaalmaaltijden door de hele corona crisis, maar denk ook zeker aan de trend van plantaardig voedsel. Plantaardig voedsel is ook een noodgedwongen trend, omdat deze beter is voor het klimaat en uiteraard voor het welzijn van dieren.

Stefanie Van den Brande
Foodtrends 2019
 

We leren steeds meer ingrediënten en gerechten ontdekken. Trends komen overgewaaid van zowat elk werelddeel en we willen het allemaal proeven.

Wat eten we in 2019?

1. Groenten in de hoofdrol

2. Plantaardige melk

3. Streetfood 2.0

4. Foodboxen

5. Koken met tropisch fruit

6. Minder voedselverspilling

7. Alcoholvrije drankjes

8. Verstopte groenten

9. Retailers worden specialisten

10. Plasticvrij

 
Mieke emmerigMeeza